NTI-skolan

Välkommen till NTI-skolan! Med två tomma händer och ett händelserikt förflutet grundade Mikael Elias det som vi i dag kallar för NTI-skolan.

Hela hans historia om motgångar, stora drömmar och framgång kan ni läsa på vår hemsida. Den korta versionen är att han grundade NTI-skolan 1968 och i dag är det ett av de mest respekterade utbildningsföretagen i Sverige. Mycket har förändrats men han hade en grundsyn att alla människor har en inneboende potential och på denna grund vi får fortsätta att utveckla NTI-skolan mot nya mål. Vår ambition är att du, likt Mikael Elias, ska våga ta steget mot dina mål och drömmar. Vi ser fram emot att få vara till hjälp i det steget och hoppas på ett gott samarbete. 

Vad behöver du för att ta nästa steg?

För att komplettera dina gymnasiebetyg har vi allt ifrån kärnämnen, allmänna gymnasiekurser och yrkeskurser till IT- och mediakurser. Hos oss kan du även läsa in en hel yrkesutbildning, exempelvis HR-assistent. Vi har också ett brett utbud av behörighetsgivande kurser som ger dig tillträde till högskola och universitet.

Är det kompetensutveckling du är ute efter så kan du genom studier på NTI-skolan också bredda eller fördjupa din kompetens vilket kan vara till nytta på din nuvarande arbetsplats eller när du söker nytt jobb.  

Personlig distansundervisning

När du studerar hos oss väljer du själv när och var du pluggar. På NTI-skolan har du alltid en personlig lärare som följer dig från start till betyg. Du kan kontakta din lärare på telefon, e-post, chatt eller Skype mellan kl 8-17 varje vardag och du kan enkelt nå dem för frågor, handledning och stöd. 

Klassrum online

I ditt digitala klassrum på vår elevplattform finns en tydlig struktur så att det blir enkelt att förstå och följa. 

Kurs-och litteraturlista

På NTI-skolans webbplats finns mer information om vårt kursutbud samt litteraturlistor.

Lärare

De flesta av våra lärare sitter på vårt kontor i Umeå. Det spelar egentligen inte så stor roll vilken plats vi sitter på (eftersom vi finns i ”cyberrymden”), men vi tror att det spelar roll att vi sitter tillsammans. På så sätt är det alltid lätt att fylla på med inspiration från andra och vi får tillfälle att pröva tankegångar och idéer.
NTI-skolan har behöriga lärare samt lärare med relevant yrkeserfarenhet. 

För mer information:

www.nti.se

Kontakta gärna:
Platsansvarig Maria Stjernfeldt
maria.stjernfeldt@nti.se
tfn 090-15 57 43
https://supportforum.nti.se